Ontvang de Gratis Gids

Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten naar een gezond lijf en een helder hoofd?

Met ons gratis e-book helpen we je op weg naar een gezonder en energieker leven door de kracht van natuurlijke voeding.

Download nu de gids en begin direct met de eerste stappen naar een fitter en gelukkiger leven

In de Gids ontdek je:

  • De Essentie van Gezonde Voeding: Begrijp waarom voeding zo’n cruciale rol speelt in je algehele gezondheid en welzijn.
  • De Kracht van Natuurlijke Voeding: Leer hoe voeding uit de natuur je lichaam kan helpen genezen en je meer energie kan geven.
  • Stapsgewijze Aanpak naar een Gezond Lijf en Helder Hoofd: Ontvang praktische tips en adviezen om eenvoudig te beginnen met gezondere eetgewoonten.
  • Veelvoorkomende Voedingsvalkuilen: Herken de misleidende marketingtrucs van voedselproducenten en maak gezondere keuzes.
  • En nog veel meer!

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Laurens Bakx!

En met Refunction help ik mensen met langdurige klachten. Door mijn ervaring in mentale en fysieke begeleiding help ik jou op de weg naar herstel. Als toegepast psycholoog ontdekte ik de onlosmakelijke relatie tussen lichaam en geest, wat leidde tot mijn specialisaties in psychosomatische fysiotherapie en aanvullende technieken zoals EMDR, runningtherapie, en adem- en ontspanningstherapie. Met de kennis van mijn vrouw op het gebied van orthomoleculaire therapie en hypnose bieden we een compleet pakket om jou te helpen met jouw klachten.

Laurens psychosomatisch fysiotherapeut - toegepaste psychologie - EMDR - Runningtherapie